Leveringstijden

Besteld voor 16.00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
*Zondag na 19.00 uur Dinsdag

 

Track mijn bestelling

Leveringskosten

Nederland: Bestellingen boven de €40,- worden gratis door ons verzonden. Bij bestellingen onder de €40,- rekenen wij €5,99 voor koerierskosten, verzekering en CO2 compensatie.

Aanvullende informatie

Dit doen we met uw co2 bijdrage
Golfballetje ondersteunt een portfolio van CO2 -compensatieprojecten die actief zijn in de bescherming van bossen en het aanplanten van bomen. Deze projecten zorgen ervoor dat er minder CO2 in de atmosfeer terechtkomt of CO2 gecompenseerd wordt. Deze projecten zijn extern gecertificeerd. Door deze certificering ontstaan er CO2-credits. Een CO2-credit is een certificaat dat aantoont dat 1 ton (ofwel 1.000 kg) CO2-uitstoot is vermeden, of is opgenomen uit de atmosfeer. Car Wax Pro koopt deze CO2-credits aan waarmee de CO2-uitstoot van de door u bestelde Golfballetje producten 100% gecompenseerd wordt.

Pakketbezorgers
DHL koeriers worden gebruikt voor het verzenden binnen de Benelux naar particuliere klanten.

Vertraging
In uitzonderlijke gevallen kan DHL langer doen over de aflevering van jouw pakket. Normaliter wordt jouw pakket binnen 24 uur afgeleverd, echter dit kan in bepaalde situaties uitlopen tot een aantal dagen. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Indien blijkt dat je jouw bestelling na drie werkdagen na bevestiging van verzending nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op.

Bezorg dagen
Bezorgd van maandag t/m zaterdag (met uitzondering van feestdagen)

Bezorg momenten
1e bezorgmoment: 09.00u – 18.00u
2e bezorgmoment: 09:00u – 18.00u
3e bezorgmoment: 09.00u – 18.00u
4e bezorgmoment: 09:00u – 18.00u

Niet thuis?
Ben je onverwacht niet thuis als je bestelling wordt aangeboden? Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan kan de bezorger van DHL de bestelling opnieuw aanbieden. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag in het hierboven omschreven dagdeel. In sommige gevallen wordt je pakket bij een naastliggende woning aangeboden. In dit geval krijg je hiervan een melding in de deur.

Winkel en bestelling afhalen

Het is mogelijk producten te bestellen in onze winkel. Daarnaast is er de mogelijkheid om je bestelling af te halen op ons distributiecentrum. De keuze om af te halen komt tijdens het bestellen vanzelf voorbij.

Neem voor het ophalen van je bestelling een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die hoort bij je Golfballetje account.

Als je je bestelling voor 16.00 hebt geplaatst kan je je order de volgende dag al ophalen op ons distributiecentrum:

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 06.30 – 20.00
Zaterdag en zondag: 08.00 – 20.00

Golfballetje
Swart & Strous Carservices B.V.
Rijksstraatweg 447
2245 AC Wassenaar
Klantenservice: 070-5114463